Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 tsk | Svartpeppar | |
2 st | Avokado | |
1 st | Hönsbuljong | |
400 g | Kycklingfile | |
2 dl | Quinoa | |
75 g | Spenat Blad | |
0,5 st | Rödlök | |
1 msk | Flytande Smör | |
140 g | Bacon Skivat | |
1 tsk | Salt | |
1 st | Päron | |
75 g | Ädelost |
Koka quinoan i buljong enligt anvisning på förpackningen. Strimla baconet och knaperstek det i en torr, varm stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper. Banka ut kycklingfiléerna med handen. Salta och peppra. Stek dem i smör-&rapsolja 4–5 min på varje sida. Skär avokadon i bitar och skiva löken tunt. Riv osten och blanda med crème fraiche. Blanda quinoa, avokado, lök och spenat på ett stort fat. Skär kycklingen i skivor och lägg ovanpå. Strö över bacon. Servera med dressingen.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Smör- & Rapsolja Flytande 80% 500ml Arla
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Ädelost Grädd Blåmögelost 36% 140g Kvibille