Gå vidare till huvudinnehåll
Bondens zucchini- och kantarellomelett med Västerbottensost
Hemmakock

Bondens zucchini- och kantarellomelett med Västerbottensost

20 minEnkelt
233,15 kr
4 portioner 41,79 kr per portion
Psst: Välj gärna ekologiska ägg och ekologisk mjölk i din omelett Fler omelettrecept: Västerbottenomelett, Frittata med sparris och feta.

Tillbehör
1 mskOlivolja
125 gHaricot Verts Färsk
2 krmFlingsalt
1 krmSvartpeppar Malen
Omelett
0,5 dlStandardmjölk
300 gKantareller Konserv
1 stPersilja - färsk
8 stÄgg
100 gVästerbottensost
1 mskOlivolja
2 krmSvartpeppar Malen
1 stGul lök
1 klyftaVitlök Vanlig
0,5 tskSalt
Instruktioner
1

Vispa ägg och mjölk försiktigt med lite salt och svartpeppar. Fräs finhackad lök, vitlök och borstade kantareller i en stekpanna med olivolja. Salta och peppra. Häll omelettsmeten över löken och svampen. Stek tills omeletten börjar stelna. Hyvla över Västerbottensost och toppa med färsk persilja.

2

Servera direkt ur pannan! Gärna med lättkokta haricotsverts toppade med havssalt, grovmalen svartpeppar och en god olivolja!

Bild:

Sally Voltaire