Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 st | Morötter | |
800 ml | Kokosmjölk | |
1 st | Persilja | |
1 msk | Rapsolja | |
2 dl | Röda Linser Torkade | |
4 dl | Vatten | |
0,5 msk | Curry | |
2 st | Grönsaksbuljong | |
1 krm | Svartpeppar | |
300 g | Blomkål Färsk | |
1 st | Gul lök | |
3 klyfta | Vitlök |
Fräs lök och morot mjukt i olja tillsammans med curryn och linserna. Rör om ordentligt under tiden så att smakerna kommer fram och inget bränns vid. Häll i kokosmjölk, buljongtärningar och vatten. Koka under lock i 10 min. Bryn blomkålen i buketter. Lägg dem i grytan och låt puttra ytterligare 5 min. Smaka av med salt och peppar och avsluta med att strö över hackad persilja.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria