Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
250 g | Tagliatelle Färsk | |
1 msk | Olivolja | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 st | Squash | |
600 g | Färsk laxfilé | |
0,5 dl | Parmesanost | |
0,5 dl | Basilika - färsk | |
1 krm | Vitpeppar | |
100 g | Fetaost |
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg laxen på ett ugnssäkert fat.
Mosa fetaosten och blanda med peppar.
Rör ned creme fraichen och bred röran på laxen.
Ställ in i ugnen 10-15 minuter tills laxen är klar.
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
Skala morötterna, hyvla dem och squashen i skivor på längden. Lägg ner dem i pastavattnet i slutet av koktiden.
Häll av pastavattnet och rör ner olja, färska örter och ost.
Smaklig måltid!
1 Vitpeppar Malen 35g Santa Maria