Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
600 g | Nötfärs | |
1 st | Garlic Salsa | |
2 klyfta | Vitlök | |
1 st | Gul lök | |
0,25 st | Isbergssallat | |
2 msk | Mango Chutney | |
4 st | Vanliga Tomater | |
8 st | Pitabröd | |
0,5 msk | Spiskummin | |
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk |
Blanda Creme fraiche och mango chutney. Ställ kallt till servering.
Skala och finhacka lök och vitlök. Blanda ner i färsen tillsammans med spiskummin, salt och peppar.
Forma till 10 burgare och stek burgarna några minuter på varje sida.
Värm pita bröden.
Skär tomaterna i bitar och strimla salladen. Lägg i två skålar.
Servera med salsa.