Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 dl | Parmesanost | |
250 g | Broccoli | |
2 st | Purjolök | |
1 l | Vatten | |
2 dl | Vispgrädde | |
200 g | Färskost Naturell |
Skär bort det grövsta på purjolöken, skölj ordentligt och dela i 2-3 centimeterstora bitar. Dela även broccolin i bitar. Lägg grönsakerna i en stor kastrull. Häll i vattnet och koka upp.
Koka på högsta värme max 5-6 minuter. Grönsakerna ska vara al dente. Sänk värmen. Salta, peppra och mixa till önskad konsistens.
Lägg i smör, färskost och grädde. Mixa lite till. Servera med en rejäl näve riven parmesan och finhackad purjo.
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket