Gå vidare till huvudinnehåll
Gratinerad kassler med ananas
Hemmakock

Gratinerad kassler med ananas

30 minEnkelt
215,85 kr
4 portioner 43,11 kr per portion
Ugnsgratinerad kassler med ananas som omges av krämig sås toppad med ost, blir det bättre? Medan kasslern tillagas i ugnen kokas riset och gurkan skärs i skivor. Samla familjen runt bordet och middagen är serverad.

600 gKassler
1 stGurka
3 dlRis
600 gSkivad ananas
2 dlCreme Fraiche Naturell
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 200°C. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.

2

Låt ananasen rinna av.

3

Skiva kasslern i ca 1/2 cm tjocka skivor och lägg dem i en ugnssäker form. Dela ananasen i halvor och lägg dem mellan kasslerskivorna. Bred crème fraichen över kasslern, peppra och toppa med osten. Sätt in mitt i ugnen ca 30 minuter.

4

Skär gurkan i skivor. Servera kasslern med ris och gurka.

Bild:

Internet