Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
400 ml | Kokosmjölk | |
1 tsk | Koriander - torkad | |
4 dl | Röda Linser Förkokta | |
2 st | Morötter | |
2 dl | Vatten | |
3 dl | Långkornigt Ris | |
2 klyfta | Vitlök | |
1 krm | Kanel | |
0,5 tsk | Kummin | |
1 msk | Färsk ingefära | |
400 g | Krossade Tomater | |
1 st | Grönsaksbuljong | |
2 msk | Rapsolja | |
1 st | Gul lök |
Skala och tärna/hacka löken, vitlöken och morötterna. Fräs i olja. Tillsätt riven ingefära, koriander, MALD kummin och kanel och rör om. Tillsätt linserna, krossade tomater, kokosmjölk, buljong och vatten. Låt sjuda i 25–30 minuter. (Koka riset så länge.) Smaka av med salt och eventuellt lime. Servera tillsammans med naanbröd, gärna hembakt.
1 Koriander Malen 28g Santa Maria