Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
400 g | Hela Tomater Konserverade | |
0,5 dl | Olivolja | |
0,65 kg | Penne | |
1 st | Rödlök | |
1 msk | Balsamvinäger | |
500 g | Finkrossade Tomater Basilika | |
1 klyfta | Vitlök | |
200 g | Mozzarellaost | |
1 st | Aubergine |
Skär auberginen i ca 2 cm stora tärningar och fräs i olivolja. (Det går åt en del.) Hacka rödlöken och vitlöken och låt fräsa tillsammans med auberginen. Tillsätt burktomaterna (och de krossade), skurna i bitar, och lite balsamvinäger. Låt puttra ett tag – ju längre desto bättre. Minst 15 minuter.
Koka pastan. Riv mozzarellan i strimlor. Blanda pasta och auberginsåsen och servera med mozzarellan till.
2 Pasta Penne Rigate 500g Garant
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
2 Krossade Tomater Örter Garant
1 Mozzarella 125g Michelangelo