Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Torskrygg | ||
100 g | Lufttorkad Skinka | |
70 g | Salladsmix | |
1 msk | Vitvinsvinäger | |
3 msk | Olivolja | |
600 g | Torskrygg Fryst | |
Ratatouille | ||
100 g | Smör | |
0,5 tsk | Salt | |
200 g | Aubergine | |
100 g | Lök | |
2 dl | Krossade Tomater | |
200 g | Zucchini |
Sätt ugnen på 200 grader. Skär aubergine och zucchini i bitar och löken i skivor. Lägg dem på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Smält smöret och häll över. Salta och peppra lite. Ställ in i ugnen i cirka 15 minuter. Lägg sedan över grönsakerna i en stekpanna och fräs ett par minuter. Tillsätt de krossade tomaterna och smaka av med salt och peppar.
Linda parmaskinkan runt torskbitarna och lägg dem i en ugnsfast form. Ringla över olivolja och låt stå i ugnen tills innertemperaturen är 55 grader. Servera den parmainlindade torsken med ratatouillen, salladsblad, olivolja, vinäger, salt och peppar.
Photo:
Heléne Lindberg
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
2 Torskryggfilé Fryst MSC 420g Findus
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt