Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Korv | |
1 st | Citron | |
2 st | Kycklingfile Fryst | |
1 msk | Olivolja | |
2,5 dl | Grötris | |
1 st | Hönsbuljong | |
1 st | Lök | |
0,25 g | Saffran | |
1 tsk | Rökt paprikapulver | |
1 msk | Tomatpuré | |
2 klyfta | Vitlök |
Fräs löken mjuk i oljan. Ha i vitlöken och stek på en stund till. Ha i kycklingen och chorizon och stek dem tills de fått färg. Ha i tomatpurén, saffranet, gurkmejan och paprikapulvret. Smula i buljongtärningen. Hit fram kan du förbereda om du vill servera paellan senare. När du sedan ska tillaga paellan, häller du i det kokande vattnet och när du ser att allt kokar, häller du i matveten och ärtorna. Låt puttra på spisen i 15 minuter. Servera med citronklyftor. Que aproveche!
Bild:
Sara Asplund