Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
200 g | Skivat rågbröd | |
0,5 st | Gräslök - färsk | |
2 krm | Chiliflakes | |
3 msk | Citron | |
0,6 dl | Färskost Naturell | |
0,5 msk | Olivolja | |
2 st | Avokado | |
2 krm | Flingsalt | |
1 msk | Smör |
Stek 4 brödskivor gyllene i smör i en varm stekpanna.
Mosa avokadon med olja, flingsalt, chiliflakes, rivet citronskal och finhackad gräslök.
Toppa brödskivorna med färskost och den mosade avokadon. Strö över lite extra chiliflakes och gräslök.
Bild:
Nurlan Emir
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla