Gå vidare till huvudinnehåll
Potatisgryta med kyckling och curry

Potatisgryta med kyckling och curry

30 minEnkelt
200,70 kr
4 portioner 38,73 kr per portion
Potatisgryta med kyckling och curry

1 tskFlingsalt
1 stPurjolök
200 gKörsbärstomater
5 dlKokosmjölk
1 mskHönsbuljong
1 krmSvartpeppar
750 gPotatis Fast
1 mskOlivolja
600 gKycklingfile
1 mskCurry
Instruktioner
1

Skala och tärna poatisen och skiva purjolöken. Lägg potatisen och purjolöken i en kastrull med olja och fräs några minuter med curry tills potatisen och purjon mjuknar med inte får färg. Stek kycklingen i en stekpanna, ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg och lägg över den i kastrullen. Tillsätt kokosmjölken, kycklingbuljongen och smaka av med salt och peppar. Koka grytan på svag värme ca 15 minuter och lägg i tomaterna och koka ytterligare några minuter. Servera grytan med thaibasilika.