Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Flingsalt | |
1 st | Purjolök | |
200 g | Körsbärstomater | |
5 dl | Kokosmjölk | |
1 msk | Hönsbuljong | |
1 krm | Svartpeppar | |
750 g | Potatis Fast | |
1 msk | Olivolja | |
600 g | Kycklingfile | |
1 msk | Curry |
Skala och tärna poatisen och skiva purjolöken. Lägg potatisen och purjolöken i en kastrull med olja och fräs några minuter med curry tills potatisen och purjon mjuknar med inte får färg. Stek kycklingen i en stekpanna, ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg och lägg över den i kastrullen. Tillsätt kokosmjölken, kycklingbuljongen och smaka av med salt och peppar. Koka grytan på svag värme ca 15 minuter och lägg i tomaterna och koka ytterligare några minuter. Servera grytan med thaibasilika.
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria