Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
100 g | Citronpeppar | |
1 msk | Dijonsenap | |
2 dl | Bladpersilja - färsk | |
2 msk | Balsamvinäger | |
4 st | Majskycklingfile fryst | |
60 g | Pinjenötter | |
500 g | Tagliatelle Färsk | |
1 dl | Japansk soja | |
1 dl | Olivolja | |
200 g | Riven Pecorinoost |
Lägg kycklingen i en form och häll över en blandning av dijonsenap, balsamvinäger, soya och olja. Strö över citronpeppar innan den ska in i ugnen (200 grader)
Koka den färska pastan enligt anvisningarna.
Blanda riven pecorinoost, persilja och pinjenötter och strö över innan servering.
2 Citronpeppar 55g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta