Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Panering | ||
1 krm | Svartpeppar | |
1 tsk | Salt | |
1 dl | Vetemjöl | |
2 dl | Ströbröd | |
2 st | Ägg | |
Cordon Bleu | ||
200 g | Grevéost | |
600 g | Lövbiff | |
100 g | Kokt Skinka | |
1 dl | Mat & Bak Smör/Margarin | |
Sardellsmör | ||
1 msk | Dijonsenap | |
100 g | Mat & Bak Smör/Margarin | |
1 dl | Basilika - färsk | |
8 st | Sardeller |
Skär köttet i cm-tjocka skivor. Banka ut med knuten hand till dubbel storlek. Hyvla ost och lägg på ena halvan av köttet, lägg på en skiva kokt skinka och vik sedan köttet dubbelt. Doppa sedan köttet först i mjöl, sedan i lättvispat ägg och tillsist i ströbröd.
Hetta upp rikligt med smör i panna på medelvärme. Stek schnitzlarna cirka 5 minuter på var sida till gyllenbrun färg.
Sardellsmör
Blanda alla ingredienser i en skål och smaka av.
Koka potatisen och sockerärtorna lätt precis innan servering.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt