Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Svartpeppar | |
1 msk | Olivolja | |
300 g | Mozzarellaost | |
250 g | Ravioli Färsk Smaksatt | |
250 g | Sojabönor Konserv | |
1 dl | Vatten | |
1 msk | Rödvinsvinäger | |
1 krm | Salt | |
1 dl | Pesto Röd | |
70 g | Romansallat | |
250 g | Tortellini Färsk |
Skär salladen i bitar. Häll av spadet från mozzarellan i en sil. Blanda olivolja och vinäger till dressing i en stor skål. Vänd ner mozzarellan. Krydda med salt och peppar. Koka pastan enligt anvisningen på förpakningen, koka sojabönorna ca 4 minuter tillsammans med pastan. Låt sedan allt rinna av i ett durkslag. Blanda tomatpeston och vattnet i pastakastrullen och värm försiktigt. Vänd ner pastan och bönorna. Blanda salladen med mozzarella och servera till pastan och sojabönorna.
1/2 cosmopolitansallad 2 förp mini- mozzarella (à 150 g) 1 msk olivolja 1 msk rödvinsvinäger 1 krm salt 1 krm peppar 250 g färsk tortellini (soltorkad tomat) 250 g färsk ravioli (ricotta och spenat) 250 g frysta sojabönor 1 dl tomatpesto 1 dl vatten
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
2 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt