Gå vidare till huvudinnehåll
Mjölkfri gräddig renskav
Hemmakock

Mjölkfri gräddig renskav

20 minEnkelt
242,20 kr
4 portioner 43,37 kr per portion
En supergod gräddig renskav som passar för alla smaker och mjölkintoleranta magar. En riktig barnfavorit. Servera med potatismos.

Renskav
1 krmRosmarin - torkad
5 stEnbär
140 gBacon Skivat
1 stGul lök
5 dlSoyabaserad matlagning
1 krmSvartpeppar
1 mskKinesisk soja
100 gLingon Fryst
240 gRenskav
Instruktioner
1

Hetta upp lite olja i en stekpanna och lägg ner fryst renskav i pannan. Vänd på köttet emellanåt och riv med två gafflar köttet i strimlor. När renskaven börjar bli brynt lägg i bacon som du skurit i småbitar och stek tillsammans. Tillsätt hackad lök och fräs en stund med köttet. Tillsätt sedan 5 st lätt stötta enbär samt rosmarin och Soja-grädde. Tillsätt 1 msk kinesisk soja och rör ihop.

Servera med Potatismos gjord på sojamjölk och rårörda lingon (tina lingon och rör ihop med strösocker).

Smaklig måltid.