Gå vidare till huvudinnehåll
Morots & Apelsinsoppa
Hemmakock

Morots & Apelsinsoppa

40 minEnkelt
Morots & Apelsinsoppa

250 gMatlagningsyoghurt Turkisk
2 stPotatis
3 mskIngefära Malen
1 stPurjolök
500 gKokosmjölk
8 stVanliga morötter
2 stApelsin
Instruktioner
1

Skär morötter och potatis i små bitar, koka i 20 min i 5 dl vatten och 2 tärningar buljong. I med resten, koka upp och mixa. Smaka av med chilipulver, salt och peppar. serveras med turkisk yoghurt, sesamfrön och purjolök.

210,25 kr
6 portioner • 20,58 kr per portion
Salakis Turkisk Yoghurt 10%
28,50 kr

57,00 kr /kg


Potatis Kok/Fast Klass1 Sverige
39,95 kr

19,98 kr /kg


Santa Maria Ingefära Malen 31g
53,90 kr

869,35 kr /kg


Purjolök Klass1 Nederländerna

1 Purjolök Klass1

2 för 26 kr
Nederländerna, 255 g
13,95 kr

54,71 kr /kg


Santa Maria Kokosmjölk 250ml
33,00 kr

66,00 kr /l


Morötter Klass1 Sverige

1 Morötter Klass1

Sverige, 1 kg
15,95 kr

15,95 kr /kg


Apelsin i Nät "Navelinas" klass1 Spanien

1 Apelsin i Nät "Navelinas" klass1

Extrapris
Spanien, 1000 g
25,00 kr

29,95 kr