Gå vidare till huvudinnehåll
Stekta grönsaker med fetadipp

Stekta grönsaker med fetadipp

30 minEnkelt
180,65 kr
6 portioner 13,32 kr per portion
Stekta grönsaker med fetadipp

1 mskDill - färsk
1 stZucchini
4 stPotatis
1 mskSolrosolja
1 stVitlök Färsk
100 gFetaost
1 stAubergine
3 dlMatlagningsyoghurt Turkisk
Instruktioner
1

Skär zucchini, potatis och aubergine i 1/2 cm tjocka skivor. Torka av dem om de är fuktiga. Hetta upp lite solrosolja i en stekpanna. Stek grönsakerna en sort i taget på medelvärme i 3-4 minuter på var sida eller tills de blir gyllenbruna. Salta och peppra. Lägg upp dem på ett varmt fat. blanda yoghurt, smulad fetaost och vitlök i en skål. Smaka av med salt och peppar, toppa med en dillvippa.

Bild:

Eric Josjö