Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2,5 tsk | Majsstärkelse | |
2 msk | Dill - fryst | |
65 g | Machesallat | |
250 g | Färska champinjoner | |
1 msk | Balsamvinäger | |
1 dl | Riven Gratängost | |
200 g | Räkor Skalade | |
1 msk | Smör | |
2 st | Vanliga Tomater | |
0,5 st | Purjolök | |
1,5 dl | Matlagningsgrädde | |
1 dl | Standardmjölk | |
800 g | Pannkaksmix |
Tina räkor och stek pannkakorna. Sätt ugnen på 225 grader.
Ansa och skiva purjolöken och champinjonerna. Bryn matfettet i en panna.
Blanda Majsstärkelsen med grädden. Rör ner den och mjölken i pannan och låt koka upp under omrörning. Dra pannan av värmen.
Krama ur räkorna ordentligt och blanda ner dem och dillen i pannan. Smaka av med salt och peppar.
Fördela fyllning på pannkakorna och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnssäker form. Toppa med osten.
Gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter.
Skölj och skär tomaterna i bitar och blanda med salladen och vinägern. Krydda med salt och peppar.
Servera crepsen med salladen.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla