Gå vidare till huvudinnehåll
Räkcrepes

Räkcrepes

30 minEnkelt
287,60 kr
4 portioner 38,86 kr per portion
Räkcrepes

2,5 tskMajsstärkelse
2 mskDill - fryst
65 gMachesallat
250 gFärska champinjoner
1 mskBalsamvinäger
1 dlRiven Gratängost
200 gRäkor Skalade
1 mskSmör
2 stVanliga Tomater
0,5 stPurjolök
1,5 dlMatlagningsgrädde
1 dlStandardmjölk
800 gPannkaksmix
Instruktioner
1

Tina räkor och stek pannkakorna. Sätt ugnen på 225 grader.

Ansa och skiva purjolöken och champinjonerna. Bryn matfettet i en panna.

Blanda Majsstärkelsen med grädden. Rör ner den och mjölken i pannan och låt koka upp under omrörning. Dra pannan av värmen.

Krama ur räkorna ordentligt och blanda ner dem och dillen i pannan. Smaka av med salt och peppar.

Fördela fyllning på pannkakorna och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnssäker form. Toppa med osten.

Gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter.

Skölj och skär tomaterna i bitar och blanda med salladen och vinägern. Krydda med salt och peppar.

Servera crepsen med salladen.