Gå vidare till huvudinnehåll
Baconlindade kycklingrullar med svamp och halloumigratäng

Baconlindade kycklingrullar med svamp och halloumigratäng

1 tEnkelt
256,35 kr
4 portioner 36,68 kr per portion
Baconlindade kycklingrullar med svamp och halloumigratäng

1 stFärska champinjoner
4 stKycklingfile
2 stBacon Skivat
2 stHalloumi
2 dlVispgrädde
2 dlCreme Fraiche Naturell
Instruktioner
1

Skär svampen i mindre bitar och stek dessa i smör, tillsätt 1 dl creme fraiche, kryddor och låt det koka ihop och kallna. Skär kycklingfiléerna så att det blir så stora och platta som möjligt - platta till dem. Lägg svampröran på kycklingfiléerna och rulla ihop dem med ett par skivor bacon runt varje kycklingrulle. Lägg i ugnsform smörjd med smör och grädda i ca 40 min i 200 grader.

Skiva halloumiosten och lägg i ugnsform, rör ihop 1 dl creme fraiche och grädden och häll över. Grädda i 200 grader ca 20 min, man kan lägga folie över om det ser ut att bli bränt och ha inne i ugnen längre.