Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Basilika - färsk | |
50 g | Parmesanost | |
2 klyfta | Vitlök | |
200 g | Spenat Hackad Fryst | |
2 st | Vanliga Tomater | |
4 st | Kycklingfile | |
500 g | Krossade Tomater | |
200 g | Mozzarellaost | |
200 g | Ricottaost |
Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form och krydda med salt och peppar, grädda i ugnen på 175 grader i 20 minuter.
Tina spenaten i mikron och blanda i ricottaosten. Pressa vitlöken och blanda ner i de krossade tomaterna.
När kycklingen är klar, dela den i mindre bitar. Lägg bitarna i botten på en ugnsfast form, häll över spenatblandningen och överst de krossade tomaterna. Skiva tomaterna och mozzarellaosten och lägg ovanpå. Ha till sist på parmesanosten och basilika. Grädda i ugnen i ca 25 minuter.
1 Mozzarella 125g Michelangelo