Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1,5 dl | Quinoa | |
250 g | Körsbärstomater | |
2 msk | Tomatpuré | |
125 g | Mozzarellaost | |
0,5 tsk | Paprikakrydda | |
1 st | Basilika - färsk | |
1 dl | Svarta Linser | |
0,5 dl | Vispgrädde | |
30 g | Parmesanost | |
1 st | Finkrossade Tomater Basilika | |
1 st | Finkrossade Tomater Vitlök |
Sätt ugnen på 175°c. Koka linser och quinoa enligt anvisning på paketen. Värm pastasås och tomatpuré i en kastrull. Rör i grädde, parmesan, paprikapulver, peppar och salt. Ta kastrullen från värmen och rör ner linser, quinoa och strimlad basilika. Skär tomaterna i halvor och rör ner hälften av dem i quinoan. Smörj en ugnsfast form och häll i quinoaröran. Lägg resterande tomathalvor ovanpå, och därefter mozzarellan skuren i skivor. Gratinera i 20-25 minuter.
1 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Linser Svarta EKO 500g Biofood
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket
1 Krossade Tomater Örter Garant