Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
600 g | Potatis | |
1 st | Rödlök | |
1 st | Citron | |
2 dl | Kapris | |
1 msk | Dijonsenap | |
1,5 dl | Gräddfil | |
2 msk | Pepparrot Färsk | |
0,5 tsk | Honung |
Tvätta färskpotatisen och koka den mjukt i saltat vatten. Häll av vattnet och låt den svalna i en bunke. Skär ev potatisen i mindre bitar. Rör samman gräddfil, senap, honung och finriven pepparrot och rivet citronskal. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Rör ner dressingen i den varma potatisen och blanda ordentligt. Strimla rödlöken och fördela dentillsammans med kapris på toppen samt eventuellt mer riven pepparrot.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel