Gå vidare till huvudinnehåll
Torsk med feta & avokado

Torsk med feta & avokado

30 minEnkelt
437,65 kr
4 portioner 74,76 kr per portion
Torsk med feta & avokado

2 stAvokado
600 gSejfile
1 kgLångkornigt Ris
100 gMangold
100 gFetaost
1 stLime
Instruktioner
1

Tina fisken.

2

Sätt ugnen på 200°C.

3

Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.

4

Skär fisken i portionsbitar. Lägg dem i en ugnssäker form. Salta och peppra fisken. Sätt in mitt i ugnen ca 15 minuter.

5

Skala mangon med potatisskalare. Skär fruktköttet i bitar.

6

Gör en dressing av pressad limesaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Blanda dressingen med mangon.

7

Bryt fetaosten i bitar. Dela, kärna ur och gröp ur avokadon. Skär den i bitar. Blanda fetaost, avokado och mangoldskott med mangon.

8

Servera torsken med riset och salladen.