Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 st | Avokado | |
600 g | Sejfile | |
1 kg | Långkornigt Ris | |
100 g | Mangold | |
100 g | Fetaost | |
1 st | Lime |
Tina fisken.
Sätt ugnen på 200°C.
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
Skär fisken i portionsbitar. Lägg dem i en ugnssäker form. Salta och peppra fisken. Sätt in mitt i ugnen ca 15 minuter.
Skala mangon med potatisskalare. Skär fruktköttet i bitar.
Gör en dressing av pressad limesaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Blanda dressingen med mangon.
Bryt fetaosten i bitar. Dela, kärna ur och gröp ur avokadon. Skär den i bitar. Blanda fetaost, avokado och mangoldskott med mangon.
Servera torsken med riset och salladen.