Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
500 g | Kycklingfile Fryst | |
1 st | Gul Paprika | |
0,5 st | Gurka | |
1 krm | Chiliflakes | |
1 st | Röd Paprika | |
250 g | Körsbärstomater | |
150 g | Majskorn | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
1 msk | Olivolja | |
1 msk | Mango Chutney | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 st | Plocksallat | |
1 msk | Chilisås Original | |
10 st | Rädisor | |
1 krm | Salt | |
2 tsk | Citronjuice - råpressad |
Salta o peppra kycklingen. Stek i olivolja. Plocka salladsbladen. Skölj och skär paprika o gurka i mindre bitar. Skölj rädisor o tomat. Häll av majsen. Skiva kycklingfiléerna.
Blanda yoghurt, citronsaft, mango chutney, chilisås, chili flakes, salt o peppar.
Servera salladen med dressing.
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt