Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Salt | |
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
1 st | Kryddmix Tandori | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 st | Mynta - färsk | |
1 st | Citron | |
2 msk | Olivolja | |
250 g | Körsbärstomater | |
0,5 l | Vatten | |
300 g | Kycklingfile | |
400 g | Romansallat | |
400 g | Broccoli Färsk |
Behövs bönsallad också.
Sätt ugnen på 200 grader. Marinera kycklingen i tandorikrydda och vatten 5 min. Genomstek kycklingen mitt i ugnen på plåt med bakungspapper i 20 min. Låt den vila i 5min innan den skärs upp. Skölj och skär broccolin i buketter. Koka dem i saltat vatten 4min. Häll av ock skölj i kallt vatten för att avstanna kokningen. Häll av och skölj bönsalladen med matvete i kallt vatten. Skrubba citronen i ljummet vatten. Riv skalet och pressa 3 msk juice. Blanda bönsallad med matvete citronskal och juice salt o peppar. Skölj och halvera körsbärstomaterna. Skölj och strimla romansalladen. Plocka o finhacka myntan. Tillsätt broccoli tomater sallad och mynta till bönsalladen. Skiva kycklingen. Servera den med bönsallad och en klick matyoghurt
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria