Gå vidare till huvudinnehåll
Tandoorikyckling med bönsallad

Tandoorikyckling med bönsallad

40 minEnkelt
384,15 kr
4 portioner 48,43 kr per portion
Tandoorikyckling med bönsallad

1 tskSalt
1 dlYoghurt för Matlagning
1 stKryddmix Tandori
1 krmSvartpeppar
1 stMynta - färsk
1 stCitron
2 mskOlivolja
250 gKörsbärstomater
0,5 lVatten
300 gKycklingfile
400 gRomansallat
400 gBroccoli Färsk
Instruktioner
1

Behövs bönsallad också.

Sätt ugnen på 200 grader. Marinera kycklingen i tandorikrydda och vatten 5 min. Genomstek kycklingen mitt i ugnen på plåt med bakungspapper i 20 min. Låt den vila i 5min innan den skärs upp. Skölj och skär broccolin i buketter. Koka dem i saltat vatten 4min. Häll av ock skölj i kallt vatten för att avstanna kokningen. Häll av och skölj bönsalladen med matvete i kallt vatten. Skrubba citronen i ljummet vatten. Riv skalet och pressa 3 msk juice. Blanda bönsallad med matvete citronskal och juice salt o peppar. Skölj och halvera körsbärstomaterna. Skölj och strimla romansalladen. Plocka o finhacka myntan. Tillsätt broccoli tomater sallad och mynta till bönsalladen. Skiva kycklingen. Servera den med bönsallad och en klick matyoghurt