Gå vidare till huvudinnehåll
Fisksoppa med tomat

Fisksoppa med tomat

30 minEnkelt
313,40 kr
4 portioner 27,41 kr per portion
Fisksoppa m tomat, potatis och morot.

2 mskOlivolja
200 gTorskfilé Fryst
1 dlVispgrädde
1 stGul lök
1 stMorötter
1 mskFisksås - Asiatisk
3 stPotatis Fast
200 gLaxfilé Fryst
300 mlKrossade Tomater
6 dlVatten
2 mskVetemjöl
1 stFiskbuljong
Instruktioner
1

Finhacka löken. Skala och skär moroten i små tunna stavar. Lägg lök och morötter i en tjockbottnad gryta och tillsätt lite olja, och låt dem ta färg. Skala och tärna potatisen. Pudra med vetemjöl och tillsätt vattnet, en buljongtärning, fisksås, potatisen och de krossade tomaterna. Låt småkoka i ca 15 min. Lägg i fisk och grädden. Låt koka i ca 5-10 min, tills fisken och potatisen är färdig. Servera med bröd.