Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Fyllning | ||
0,5 st | Gul lök | |
1 st | Lime | |
0,5 st | Chilifrukter | |
2 dl | Hönsbuljong | |
600 g | Kycklingfile | |
2 msk | Smör | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
Salsa | ||
1 st | Lime | |
2 st | Vanliga Tomater | |
1 msk | Koriander - färsk | |
1 krm | Salt | |
2 msk | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 st | Rödlök | |
2 st | Avokado | |
Bröd | ||
1 st | Tortilla |
Strimla kycklingen, marinera i limesaft en stund.
Blanda under tiden salsan, smaka av med salt och peppar.
Stek de avrunna kycklingbitarna helt igenom i fettet med vitlök och chili.
Lägg upp på varmt fat, koka ur pannan med buljongen och häll över köttet. Värm tortillias, fyll med kyckling, salsa och sallad. vik ihop och njut!
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria