Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Zuccinispagetti | ||
2 st | Zucchini | |
Köttbullar | ||
600 g | Köttfärs | |
1 dl | Vispgrädde | |
1 st | Ägg | |
0,5 st | Gul lök | |
Sås | ||
1 msk | Tomatpuré | |
4 dl | Matlagningsgrädde | |
2 msk | Kinesisk soja |
Blanda husk och vispgrädde så det blir klumpfritt, låt svälla i 10 minuter. Tillsätt en vattenskvätt om det blir för tjockt.
Skala och finhacka löken.
Blanda köttfärsen med ägg, lök, salt, peppar och huskblandningen. Forma färsen till köttbullar. Bryn köttbullarna i smör och lägg över dem i en gryta eller traktörpanna.
Sås: Rör ihop tomatpuré, vispgrädde, soja och fond. Låt puttra i ca 3 minuter. Häll såsen över köttbullarna och låt puttra på svag värme i ca 10 minuter.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge