Gå vidare till huvudinnehåll
Cheesecake med hallon

Cheesecake med hallon

50 minEnkelt
226,20 kr
8 portioner 18,10 kr per portion
Cheesecake med hallon

Botten
2 mskSötningsmedel
100 gSmör
200 gHasselnötter
Topping
0,5 dlSötningsmedel
7 stGelatinblad
400 gFärskost Naturell
250 gHallon Frysta
5 dlVispgrädde
Instruktioner
1

Botten Lägg nötterna i en matberedare och mixa till ett grovt mjöl.

2

Smält smöret i en kastrull och blanda med mjöl och sukrin.

3

Bred ut hasselnötsmassan i en form med löstagbar kant och platta ut den.

4

Ställ kallt.

5

Fyllning Lägg gelatinbladen i lite vatten.

6

Häll grädde i en skål och vispa den fluffig.

7

Tillsätt färskosten, sukrin och hjortron.

8

Blanda ihop ordentligt och häll smeten i formen.

9

Ställ in i frysen i 4 timmar.

10

Ta ut en halvtimme innan servering och dekorera med en förpackning blandade frysta bär.