Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Kalvfond Buljong | |
1 st | Ägg | |
500 g | Vitkål | |
1 msk | Lingon | |
1 msk | Örtsalt | |
2 dl | Vispgrädde | |
1 tsk | Japansk soja | |
250 g | Cottage cheese Naturell | |
1 st | Gul lök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
100 g | Smör | |
600 g | Blandfärs |
Stek Lök & Vitkål i smör, detta tills Kålen fått färg, salta efter smak
Blanda Köttfärs, Ägg, Keso, Trocomare örtsalt, en skvätt grädde, peppar och salt i en skål
Blanda Kål & Köttfärs blandning i en ugnsform, gör rutor
Häll Grädde, Buljong, Kalvfond och Soya i stekpannan, låt koka upp, smaka efter behag
i formen (detta för att såsen ska blandas bättre med Färsen)
Häll sås från stekpannan över Kål & färs blandningen
In i ugnen i ca 45 minuter, Tills den fått fin färg
Servera med råa lingon
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla