Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Grillspett | ||
1 msk | Kummin | |
1 msk | Japansk soja | |
2 msk | Sesamolja | |
1 st | Paprika | |
250 g | Tzaybitar | |
Jordnötssås | ||
1 st | Lime | |
1 msk | Lönnsirap | |
40 g | Färsk ingefära | |
65 g | Jordnötssmör | |
100 g | Kokosmjölk | |
1 msk | Chilipasta | |
1 msk | Japansk soja | |
1 msk | Sesamolja | |
Grönsaker | ||
300 g | Pak choi | |
50 g | Salladslök |
[Från best of vegan] Marinera grillspetten i minst en timme Såsen är bara att köra i mixer Servera med ris och sesamfrön. Det går bra att dela pak choyen och steka lätt
1 Happy Soy Skewers Fryst Tzay