Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 klyfta | Vitlök Färsk | |
100 g | Färsk bladspenat | |
3 dl | Matlagningsgrädde | |
1 tsk | Salt | |
1 tsk | Flytande Smör | |
75 g | Soltorkade Tomater | |
500 g | Kycklingfile Fryst | |
1 krm | Svartpeppar | |
500 g | Tagliatelle |
Koka pastan Skär kycklingen i små bitar Skala och hacka löken Grovstrimla de soltorkade tomaterna Rensa kycklingen och dela upp i mindre bitar Rör i vitlök, tomater och grädde och låt småputtra i några minuter Lägg i kycklingen och sista spenaten
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Smör- & Rapsolja Flytande 80% 500ml Arla
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria