Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
300 g | Äggnudlar | |
Huvudingrediens | ||
2,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,2 dl | Flytande Smör och Margarin | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
750 g | Kycklingfile | |
2 msk | Kycklingfond | |
1 tsk | Salt | |
1 tsk | Sambal Oelek |
Sätt på ugnen 200C. Skärfiléerna i bitar (inte för små).
Bryn bitarna i smör (så att de får en stekyta) Plocka ur bitarna och lägg dom i en ugnsfast form.
Häll i grädde & Creme Fraiche i stekpannan. Rör ner sambal oelek och kycklingfonden. Låt det puttra upp under omrörning.
Häll över kycklingen i den ugnsfasta formen. Ställ in i ugnen 200 grader, 20-25 min.
Sätt på vatten i en kastrull (nudlar). Koka nudlar (nudlar tar kort tid).
Servera med sallad eller wokade grönsaker.
1 Smör- & Rapsolja Flytande 80% 500ml Arla
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt