Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Remoulasås | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
3 msk | Ättiksgurka | |
1 dl | Gräddfil | |
2 msk | Kapris | |
1 tsk | Citron | |
1 tsk | Dijonsenap | |
1 tsk | Worcestersås | |
1 tsk | Salt | |
2 dl | Majonnäs | |
0,5 dl | Gräslök - fryst | |
Huvudingredienser | ||
1 tsk | Svartpeppar | |
1 dl | Ströbröd | |
6 st | Rödspättafile | |
0,5 dl | Vetemjöl | |
1 st | Ägg | |
1 tsk | Salt | |
Tillbehör | ||
12 st | Potatis |
Tina rödspättan.
Tillaga Remouladsåsen.
Tag tre tallrikar/fat och lägg mjöl, vispat ägg och ströbröd på. Doppa fisken i var och en för att skapa paneringen.
Koka eller stek potatis.
998,53 kr /kg
88,52 kr /kg
53,17 kr /l
376,92 kr /kg
48,18 kr /kg
155,81 kr /kg
219,67 kr /l
1 Hushållssalt Med Jod Falksalt
33,25 kr /kg
82,38 kr /kg
290,00 kr /kg
485,00 kr /kg
46,25 kr /kg
238,00 kr /kg
8,98 kr /kg
4,10 kr /st
19,98 kr /kg