Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Huvudingredienser | ||
100 g | Getost, Chevre | |
1 dl | Vatten | |
1,5 dl | Vispgrädde | |
1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
750 g | Kycklingfile | |
2 klyfta | Vitlök | |
0,5 st | Hönsbröstfilé | |
Tillbehör | ||
250 g | Klyftpotatis Fryst |
Sätt på båda ugnarna, en på 200C och en på
Tina filén och skär den i normalstora bitar. Stek så den får färg och lägg i ugnsfast form.
Koka upp creme F, grädde och vatten i stekpannan. Smula i buljong och den rivna osten. Rör om tills osten smält, smaka av med pressad vitlök, salt och peppar.
Häll över och tillaga i ugnen på 200C i 20 min. Sätt i klyftpotatisen i den varma ugnen. Gör sallad.