Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
sötsur sås | ||
1 krm | Chiliflakes | |
1 st | Lime | |
2 msk | Japansk soja | |
2 msk | Dadelsirap | |
1 klyfta | Vitlök | |
2 msk | Vatten | |
1 st | Lök | |
400 g | Risnudlar, (2 dl) | |
65 g | Rödbetor Färsk, (1 st) | |
1 st | Röd Paprika | |
1 st | Koriander - färsk | |
1 st | Rispapper | |
1 st | Gul Paprika | |
1 st | Mynta - färsk |
Blötlägg risnudlarna. Sätt på ugnen på 200 grader.
Pensla rispapper tills den blir mjuk. Skär grönsaker i stavar och peppra eventuellt. Stek risnudlar.
Lägg prydligt och rakt i rispappret och vik/rulla ihop. Lägg de på ett fat, rispappret klibbar ihop sig själv efter ett tag. Försäkra ställen som ska klistras ihop med lie extra vatten.
Baka i ugnen i 15 min.
Sås: Blanda ihop alla ingredienser.
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Dadelsirap Squeeze 450g Zeinas