Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Basilika - torkad | |
1 st | Tofu | |
1 st | Lasagneplattor Fullkorn | |
1 krm | Vitlökspulver | |
1 st | Bjäst | |
1 st | Aubergine | |
2 st | Kikärtor | |
3 klyfta | Vitlök Färsk | |
1 dl | Pastasås Vitlök | |
2 dl | Spenat Hackad Fryst |
Sätt på ugnen på 200 grader.
Mixa kikärtor ihop med vitlök och kryddor till hummus.
Fördela Tofu med händerna tills den uppnår samma konsistens som ricottaost. Blanda med hummus, spenat, kryddor och bjäst om det finns. Se till att det inte är för vattning - sila vid behov.
Tärna aubergine och stek på hög värme. Krydda rikligt med peppar och lökpulver.
Lägg i den färdiga såsen i botten av en ugnssäker form, lägg på tärnade aubergine och "ricotta"-blandningen. Varva ingredienser så att ricottablandningen hamnar på topp.
Bild:
hummusapien.com
1 Tofu Naturell EKO 400g YiPin
1 Vitlökspulver 49g Santa Maria
1 Pastasås Bolognese Vitlök 500g Dolmio