Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
100 g | Mörk chokladkaka | |
1 dl | Polkagrisar | |
60 g | Vispgrädde | |
0,5 tsk | Pepparmintsarom | |
30 g | Smör |
Koka upp vispgrädde och smör i en kastrull. Hacka chokladen och rör ner i kastrullen. Smaksätt med pepparmyntsolja.
Ställ kallt och låt stelna. Forma runda chokladtryfflar av smeten med hjälp av en sked eller ett kuljärn. Rulla tryfflarna i krossade polkagrisar och förvara i kylskåp.
Bild:
Susanna Livijn Wexell
1 Excellence Mörk Chokladkaka Havssalt 100g Lindt
1 Polkagrisar 375g Svenskt Godis
1 Smör Normalsaltat 80% 500g Valio