Gå vidare till huvudinnehåll
Spenatlasagne med chèvre

Spenatlasagne med chèvre

40 minEnkelt
145,80 kr
4 portioner 24,23 kr per portion
Vad är härligare till fredagsmiddagen än en klassisk lasagne med en liten twist? Denna smarriga lasagne är helt vegetarisk med spenat, basilika och chèvre. Riktigt fräscht och ett glas rödvin till är ingen dum idé! Från ica. Fler lasagnerecept: Vegetarisk lasagne, Krämig lasagne med aubergine

150 gGetost, Chevre
200 gFärska lasagneplattor
1 tskBasilika - torkad
10 stSoltorkade Tomater
1 stLök
250 gFryst Bladspenat
4 dlStandardmjölk
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 200°C. Tina och krama ur bladspenaten. Skala och hacka löken. Fräs den och bladspenaten i olivolja i en stekpanna. Tillsätt 1/2 tsk salt och 1 krm grovmalen svartpeppar. Mixa chèvre, mjölk och soltorkade tomater med stavmixer eller i en matberedare. Krydda med basilika, 1/2 tsk salt och 1/2 tsk peppar. Varva ostsås, spenatröra och lasagneplattor i en gratängform. Sätt in i mitten av ugnen ca 20 minuter.