Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Majonnäs | |
0,5 st | Gräslök - färsk | |
1 tsk | Vit balsamvinäger | |
1 tsk | Dijonsenap | |
0,5 st | Dill - färsk | |
1 krm | Salt | |
0,5 st | Rödlök | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
250 g | Skivat rågbröd | |
50 g | Krasse | |
2 st | Ägg | |
1 krm | Svartpeppar | |
300 g | Potatis | |
40 g | Rädisor | |
2 msk | Kapris | |
3 st | Färska champinjoner |
Skala och koka potatis om du inte har färdigkokt. Koka äggen hårdkokta om du inte har färdigkokta. Skala och låt svalna.
Tärna den kokta kalla potatisen smått. Grovhacka de kalla äggen. Tärna champinjonerna smått. Skölj och finhacka gräslök och dill. Skala och finhacka rödlöken.
Blanda samman i en skål och tillsätt creme fraiche, dijonsenap, majonnäs, vit balsamvinäger och kapris. Smaka av med salt och peppar.
Skär 4 rågbröd i trekanter. Fördela gubbröran på brödskivorna. Toppa med skivade rädisor och klipp över krasse.
Bild:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria