Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Salt | |
1 st | Bakplåtspapper | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
600 g | Potatis Amandine | |
2 msk | Rapsolja | |
300 g | Körsbär | |
250 g | Rökt Sidfläsk Bit | |
2 st | Gul lök | |
30 g | Ruccolasallat | |
1 st | Rosmarin - färsk |
Sätt ugnen på 225c, grill.
Skrubba och skär potatisen i tunna skivor. Skala, halvera och strimla löken. Lägg potatis och lök på en bakpapperklädd plåt. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Blanda med 2 msk olja.
Tärna fläsket grovt och lägg det ovanpå potatisblandningen. Lägg på 2-3 rosmarinkvistar.
Rosta blandningen mitt i ugnen 20-30 min, tills potatisen är mjuk och allt börjar få fin färg. Tillsätt körsbären efter halva tiden.
Servera potatissalladen ljummen, gärna med lite ruccola på toppen.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria