Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 g | Salt | |
100 g | Parmesanost | |
3 dl | Risoni | |
1 st | Gul lök | |
1 g | Svartpeppar | |
400 g | Lammfärs | |
100 g | Getost, Chevre | |
4 dl | Vispgrädde | |
1 st | Vitlök | |
1 msk | Smör |
Koka risonin enligt förpackningen, nästan färdigt. Bryn färs, lök, vitlök och smör i stekpanna. Salta och peppra. Stek svampen i smör. Häll av risonivattnet och lägg tillbaka i kastrullen, tillsätt grädden och koka ihop ca 4 min. Häll i parmesanen och smaka av med salt och peppar. Lägg upp risonin i djupa tallrikar, lägg på lammfärs och svamp. Smula över chevren och garnera med timjan
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla