Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
500 g | Krossade Tomater | |
1 st | Basilika - fryst | |
200 g | Riven Gratängost | |
2 msk | Tomatpuré | |
1 st | Vanliga morötter | |
3 dl | Creme Fraiche Naturell | |
3 st | Vitlök Färsk | |
2 msk | Mellanmjölk | |
1 st | Gul lök | |
2 st | Aubergine | |
1 st | Rotselleri | |
1 st | Färska lasagneplattor | |
2,5 dl | Rött vin |
Sätt ugnen på 200 grader Haka lök + vitlök, skala morot och rotselleri och riv dem. Hacka aubergine smått. stek lök, vitlök, morot och selleri en stund, tillsätt tomatpuré och aubergine och vin. koka kraftigt. Tillsätt krossadeg tomater och basilika. Häll creme fraishe och mjölk i en skål. Koka tomatssåsen ovattnig. Gör en lasagne och varva tomatsås och creme fraishe, avsluta med ost. Grädda 25-30 min i ugnen.