Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Färsk ingefära | |
1 st | Koriander - färsk | |
4 st | Ägg | |
1 st | Fisksås - Asiatisk | |
1 st | Jordnötter Rostade | |
600 g | Frysta räkor | |
1 st | Rödlök | |
1 st | Sriracha | |
1 st | Söt sojasås | |
1 st | Böngroddar | |
250 g | Äggnudlar | |
150 g | Sockerärta Färsk |
koka 250 gr äggnudlar. Skala räkorna. Hetta upp sesamolja i en panna, fräs skivad rödlök, 150 gr strimlade sockerärtor och ett paket böngroddar. Tillsätt räkor och 2 msk riven ingefära. fräs en minut. Tillsätt 1 msk fisksås, 1-2 msk japansk soja och 4 ägg. Ta bort från värmen och blanda väl. Strö över jordnötter och färsk koriander. Servera med srirachasås och lime.