Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Gurka | |
1 st | Citron | |
1 dl | Dill - fryst | |
1 st | Lök | |
4 msk | Kapris | |
1 st | Ägg | |
1 dl | Vispgrädde | |
1 msk | Smör | |
1 dl | Ströbröd | |
1 kg | Potatis | |
600 g | Torskfilé Fryst |
koka potatisen. Finhacka fisken eller mixa i matberedare. Stek löken lite och rör ihop med grädde, ägg, ströbröd, dill, citronskal och salt. Låt svälla 10 min och blanda sedan med fisken. Forma till små bollar/biffar och stek gyllene i smör. Skala och dela gurkan på längden och skrapa ur innehållet. Dela i bitar och stek tillsammans med kapris i smör. Servera fisken med potatis, kaprisgurka, brynt smör, cirtonklyftor och dill
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla