Gå vidare till huvudinnehåll
Fiskfärsbiffar med pepparrot

Fiskfärsbiffar med pepparrot

45 minEnkelt
320,10 kr
4 portioner 50,50 kr per portion
Fiskfärsbiffar med pepparrot

1 stGurka
1 stCitron
1 dlDill - fryst
1 stLök
4 mskKapris
1 stÄgg
1 dlVispgrädde
1 mskSmör
1 dlStröbröd
1 kgPotatis
600 gTorskfilé Fryst
Instruktioner
1

koka potatisen. Finhacka fisken eller mixa i matberedare. Stek löken lite och rör ihop med grädde, ägg, ströbröd, dill, citronskal och salt. Låt svälla 10 min och blanda sedan med fisken. Forma till små bollar/biffar och stek gyllene i smör. Skala och dela gurkan på längden och skrapa ur innehållet. Dela i bitar och stek tillsammans med kapris i smör. Servera fisken med potatis, kaprisgurka, brynt smör, cirtonklyftor och dill