Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Creme Fraiche Naturell | |
1 st | Gul lök | |
1 st | Kalkon Pålägg | |
1 st | Ägg | |
1 st | Blomkål Färsk | |
1 st | Dijonsenap | |
1 st | Rostbiff Pålägg |
Tips! Byt ut potatisen mot den betydligt mer spännande grönsaken blomkål!
Sätt ugnen på 170 grader. Tärna alla ingredienser till pytten fint.
Stek först löken i smör, sedan blomkålen.
Lägg upp i en form och stek sedan skinkan, oxköttet och korven.
Blanda allt och värm eventuellt upp i stekpannan eller i ugnen om det hunnit kallna. Strö på salt, peppar och timjan.
Rör ned dijonsenap i créme fraîchen och stek äggen. Servera pytten med ägg och en klick dijoncréme.
Byt ut potatisen mot den betydligt mer spännande grönsaken blomkål! 2. Sätt ugnen på 170 grader. Tärna alla ingredienser till pytten fint. 3. Stek först löken i smör, sedan blomkålen. 4. Lägg upp i en form och stek sedan skinkan, oxköttet och korven. 5. Blanda allt och värm eventuellt upp i stekpannan eller i ugnen om det hunnit kallna. Strö på salt, peppar och timjan. 6. Rör ned dijonsenap i créme fraîchen och stek äggen. Servera pytten med ägg och en klick dijoncréme.
1 Grillad Rostbiff 170g Jakobsdals