Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
300 g | Haricot Verts Fryst | |
1 st | Basilika - färsk | |
1 st | Dijonsenap | |
1 st | Vitlök Färsk | |
1 st | Soltorkade Tomater | |
2,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 st | Kycklingfile |
Sätt ugnen på 200 grader. Putsa kycklingfiléerna och stek dem i en klick smör i en varm panna så att de får en fin stekyta. Salta och peppra ordentligt.
Strimla soltorkade tomater och grovhacka basilika. Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna och strö över basilikan.
Rör ut dijonsenap och 2 krm salt i creme fraiche och pressa i vitlöksklyftor. Bred ut blandningen över kycklingen och strö över ost. Gratinera i 20-25 min.
Tina haricots verts i lättsaltat vatten.
Servera kycklingen med haricots verts.