Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Gurka | |
230 g | Tacosås | |
1 dl | Gräddfil | |
1 st | Isbergssallat | |
1 st | Rödlök | |
1 st | Tacoskal Tubs | |
1 st | Taco Kryddmix | |
150 g | Majskorn | |
400 g | Vegetarisk Färs |
Sätt ugnen på 175 grader.
Hetta upp en stor stekpanna och bryn Oumph i lite matfett. Tillsätt tacokrydda när Oumphen börjar bli klar tillsammans med 2 matskedar vatten och 2 matskedar tacosås. Rör om och låt puttra i 2-3 minuter på låg värme.
Skölj salladen. Skölj och hacka resterande grönsaker.
Värm tacoskalen i ugnen i 10 minuter.
Ställ upp tacoskalen på tallrikar och täck botten med salladsblad.
Lägg på köttfärs och sedan hackade grönsaker. Ringla över gräddfil och tacosås och avsluta med riven ost på toppen.
70,19 kr /kg
69,35 kr /kg
53,17 kr /l
39,90 kr /kg
30,00 kr /kg
331,40 kr /kg
533,93 kr /kg
85,60 kr /kg
81,95 kr /kg